Beste Vrienden,

De weergoden zijn ons gunstig gezind voor de corona rijdagen op 12 en 13 september, we hopen op een massale opkomst!

Het inschrijvingsformulier voor onze corona-rijdagen vind je <HIER> . Je kan er aangeven of en wanneer je komt rijden, of enkel op bezoek komt.

Het concept is erg simpel dit jaar – er zijn geen tafels of tenten voorzien voor tentoonstelling, noch stoelen om op zitten. Breng dus je eigen stoel en indien nodig tafel mee. Ook catering (je eigen boterhammetjes/thermos/fles) moet je zelf voorzien.

Parking is gratis op zondag, maar de Wouter Haecklaan is een betalende zone om op zaterdag te parkeren – hou daar rekening mee. Aan de andere kant, heel duur is het gelukkig niet (2  uur gratis en dan een halve euro per uur tussen 9 en 19u). Wie het goed aanpakt kan ook halverwege de dag van parkeerzone veranderen en twee keer 2 uur gratis parkeren. Zie https://www.antwerpen.be/nl/info/5c518a7570e9e6235e7b91eb/parkeerzones-en-tarieven-vanaf-1-april-2019.

Op de Cornelissenlaan (onder de brug, en op de laan in het park) parkeer je wel gratis.

Toiletten zijn niet voorzien. Voor absolute noodgevallen voorzien we een oplossing bij mijn ouders thuis op de Collegelaan.

Voor alle duidelijkheid: het spreekt vanzelf dat het virus niet verdwenen is tegen half september. We hangen allemaal nog steeds vast aan onze “bubbel van vijf”, en een aantal maatregelen rond social distancing en hygiëne.

De maatregelen in de stad Antwerpen (en dus ook in het district Deurne) vind je hier:

https://www.antwerpen.be/nl/overzicht/samen-tegen-corona/veelgestelde-vragen-over-corona

De belangrijkste maatregelen zijn:

-afstand van 1.5 meter houden met clubleden die niet in je eigen bubbel zitten – geen handen geven.

-mondmasker goed verpakt bij hebben, en ook gebruiken indien je geen 1.5 meter afstand kan garanderen. Mondmaskers helpen overigens ook tegen roet!

-handhygiëne (breng alcoholegel mee, want een wasbak hebben we niet in het park)

-geen bestek, blikjes, flessen, … delen

Als we allemaal ons uiterste best doen om ons daaraan te houden, en elkaar er ook op aanspreken als we dat niet doen, kunnen we onze stoomdagen veilig en zonder besmettingsgevaar organiseren. Zo maken we er, ondanks de vreemde omstandigheden, niettemin veilig een gezellig weekend van met ons geweldige nieuwe spoor, en blazen we het clubleven toch wat nieuw leven in.

We kijken er naar uit jullie in groten getale (op afstand) terug te zien!

Cris